بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 115
جاسوسی تلویزیونهای سامسونگ از بینندگان
به گزارش مشرق ، شرکتی فعال در زمینه امور امنیتی، نقطه آسیبپذیری را در تلویزیونهای ساخت شرکت سامسونگ کشف کرده که به نفوذگران اجازه میدهد به طور غیرقانونی به اطلاعات موجود در آن دسترسی پیدا کنند. در صورت برطرف نشدن این نقص، میتوان از میکروفن و دوربین این تلویزیونها برای جاسوسی از بینندگان آن استفاده کرد.
تلویزیونهای هوشمند شرکت سامسونگ، مانند کینکت ایکسباکس برای کاربران امکان کنترل آن توسط حالتهای فیزیکی و صدای خود را فراهم میکند. همچنین از دوربین این تلویزیون – با وضوح بالا – برای گفتگوی تصویری در اسکایپ استفاده میشود. تلویزیونهای سامسونگ همچنین از فناوری تشخیص چهره نیز برخوردار است. با این وجود، برخی افراد میتوانند از چنین ویژگیهایی سوء استفاده کنند: مسئلهای که تلویزیونهای مذکور را به نمونههای امروزی آنچه جورج اورول "صفحههای سخنگو" میخواند، تبدیل کند.
این شرکت امنیتی ( واقع در مالتا ) با ارسال رایانامهای به پایگاه اینترنتی Security Ledger اعلام کرده که حفره امنیتی "روز صفر" که پیش از این شناسایی نشده، تلویزیونهای هوشمند استفاده کننده از آخرین نسخه نرمافزاری شرکت سامسونگ – که در سیستم عامل لینوکس اجرا میشود - را تحت تاثیر خود قرار میدهد. این حفره به مهاجمان اجازه میدهد تا بتوانند اطلاعات موجود در دستگاه ( و یا فایلهای موجود در قطعات جانبی متصل به آن، مانند حافظههای USB ) را سرقت کنند. در تحولی که شبیه داستانهای جرج اورول است، از حفره فوق میتوان برای دسترسی به دوربین و میکروفن تعبیه شده در این تلویزیونهای هوشمند به منظور جاسوسی از بینندگان آن از راه دور استفاده کرد.
این حفره امنیتی از سوی شرکت ریولن کشف شده است. این شرکت همچنین به این نکته اشاره کرده که حفره مزبور بدون لغو ضمانت نامه این تلویزیونها قابل برطرف شدن نیست. در فیلم زیر محققان شرکت ریولن نشان میدهند دسترسی به اطلاعات اصلی و رمزهای عبور و اطلاعات مربوط به شبکههای اجتماعی در آن و نسخهبرداری از تمامی محتوای حافظه سخت این تلویزیون تا چه حد آسان است.
شرکت ریولن موافقت کرده تا اطلاعات خود را تنها در اختیار کسانی میگذارد که بابت آن پول پرداخت کنند. شرکت سامسونگ به درخواست برای اظهار نظر پیرامون این موضوع پاسخ نداد.
در آمریکا هم در بخش خصوصی و هم در بخش دولتی، استفاده از میکروفن برای ضبط مکالمات از لحاظ حفظ حریم شخصی افراد به مسئله پیچیدهای تبدیل شده است.
در حال حاضر تمامی تلویزیونها، کامپیوترها و تلفنهای همراه، به منظور [شناخت تمایل کاربران] و بمباران آنها با آگهیهای هدفمند و مزاحم، به فناوری ضبط مکالمات مجهز میشوند. وریزن نیز که به تازگی گوگل را الگوی خود قرار داده، خواستار ثبت امتیاز بهرهبرداری از جعبه بازیهای رایانهای است که عملا از آمریکاییها در خانه خودشان جاسوسی میکند.
اکنون ارائهکنندگان برنامههای کاربردی در شبکه اندروید نیز تنها در صورتی برنامهها را در اختیار کاربران قرار میدهند که آنها موافقت خود با برخی شرایط جدید – که ضبط صدا از طریق میکروفن دستگاههای تلفن همراه و دیگر وسایل هوشمند را مجاز میسازد – را اعلام کنند. در متن این موافقتنامه آمده است: چنین موافقتی اجازه میدهد تا برنامه یاد شده صدای موجود را در هر زمان و بدون تایید شما، ضبط و ارسال کند.
تقریبا هر وسیله فناورانه جدیدی که ساخته میشود و با اینترنت مرتبط است، از توانایی ضبط مکالمات و ارسال آن به شرکت مرکزی خود برخوردار است. بنابراین جای هیچگونه تعجبی نیست، وقتی که دیوید پترائوس، رییس پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا خبر از آغاز [دوران] "خانههای هوشمند" داد و آن را تسهیلکننده کشورداری مخفیانه دانست.
پیشتر در این هفته گزارش شد که مسئولان در سراسر ایالات متحده در حال برنامهریزی برای نصب میکروفن در اتوبوسها هستند تا بتوانند از مکالمات مسافران استراق سمع کنند. در حال حاضر شبکه هوشمند روشنایی در خیابانها نیز در سراسر آمریکا در حال نصب است و به طور مشابه از قابلیت نظارت بر افراد ( با استفاده از دوربینهای فیلمبرداری ) و ضبط مکالمات ( با استفاده از میکروفن ) برخوردار است.
منبع: مشرق نیوز
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
آوای آشنا
فهرست موضوعی یادداشت ها
اشتراک